Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Hatchimals viert de vriendschap met een derde seizoen van de populaire Hatchimals CollEGGtibles. In dit seizoen zitten er soms zelfs twee CollEGGtibles verstopt in één eitje! Hatch jij de zeldzame Twin Friends? Het nieuwe seizoen is te herkennen aan het gele eitje. Met in totaal meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen en special en limited editions zorgt dit seizoen opnieuw voor een hoop speel- en verzamelplezier!

Vriendschap combi’s
In dit nieuwe seizoen vieren de Hatchimals CollEGGtibles vriendschap in alle vormen: Hatch Friends Forever. Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends. Door het combineren van verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets. De Best Friends vormen samen een speciale pose. De Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei. Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details.

Hatchtopia
De Hatchimals CollEGGtibles komen uit de magische wereld: Hatchtopia. In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’. Sinds de introductie van Hatchimals Colleggtibles in het voorjaar van 2017 zorgen de schattige beestjes voor een heuse verzamelwoede.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 1x Hatchimals CollEGGtibles Secret Scene Playset en 1x Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 16 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoeveel nieuwe CollEGGtibles zijn er te verzamelen?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.