Hartverwarmende kerstdiners bij Resto VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert ook dit jaar weer hartverwarmende kerstdiners in Den Haag. De diners vinden plaats in de maand december op verschillende plekken in de stad. Zo zijn er diners in de Schilderswijk, Laak, Mariahoeve en Loosduinen. Er is ook een kerstdiner in Rijswijk. Met Kerstmis pakt Resto VanHarte altijd extra uit: heerlijk eten, mooi gedekte tafels en muziek. De ontmoeting staat voorop. Het is de kans om je buurtgenoten te leren kennen tijdens een warme en sfeervolle avond. Meld je aan en eet gezellig mee!

In samenwerking met de Gemeente Den Haag en Albert Heijn organiseert Resto VanHarte twee grote kerstdiners in het paviljoen op het Plein in Den Haag (naast de tweede kamer). Iedereen is welkom om aan te schuiven tijdens deze bijzondere diners. Er worden twee keer circa 200 gasten verwacht. De diners zijn onderdeel van het project Lichtspoor van de Gemeente Den Haag. Doel van Lichtspoor is om Hagenaars en Hagenezen met hun stadsgenoten in contact te brengen. Heb jij zin een gezellig kersdiner en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je aan  en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke kerstdiners. Reserveren voor de verschillende locaties kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. In Den Haag vinden de kerstdiners plaats op de volgende data en locaties:

Resto VanHarte Rijswijk
Datum: Dinsdag 19 december vanaf 17.30 uur
Locatie: Burgemeester Elsenlaan 321
Bijdrage: 12,50 euro of 9 euro met Ooievaarspas

Resto VanHarte Den Haag Laak
Datum: Woensdag 20 december vanaf 17.30 uur
Locatie: Vadercentrum Adam op Jonckbloetplein 24
Bijdrage: 7 euro of 3,50 euro met Ooievaarspas

Resto VanHarte Den Haag Loosduinen
Donderdag 21 december vanaf 17.00 uur
Locatie: Buurtcentrum De Geest op George Bizetstraat 25
Bijdrage: 5 euro of 1,50 met Ooievaarspas

Resto VanHarte Den Haag Mariahoeve
Donderdag 22 december vanaf 17.30 uur
Locatie: Diamant theaterwinkel op Het kleine Loo 306
Bijdrage: 7 euro of 3,50 euro met Ooievaarspas

KinderResto Den Haag Schilderswijk
Maandag 18 december vanaf 17.00 uur
Locatie: Wijkhuis de Mussen, Hoefkade 602
Bijdrage: 1,50 euro of 1 euro met Ooievaarspas

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.