Halloween Shopping Night, wie durft het aan?

Op donderdagavond 26 oktober nemen griezels Winkelcentrum In de Bogaard over. De winkels zijn open en er zijn magische en griezelige acts, dus kom shoppen en griezelen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Op het bomenplein staat een podium waar om 18.00, 19.00 en 20.00 uur een vampiergoochelshow te zien is. Tijdens de show voor jong en oud brengt de magician een spannende goochelshow. Haren worden in brand gestoken, handen afgehakt en hij eet vlijmscherpe messen op. Spannend van begin tot eind!

Op het Bogaardplein worden om 19.30 en 21.00 uur shows verzorgd door Lights in Motion. Deze artiestengroep verzorgt baanbrekende shows op het gebied van dans en entertainment met vuur en licht en heeft in het verleden opgetreden op onder andere Defqon1, Qlimax, Emporium en Hollands Got Talent. Lights in Motion biedt een adembenemend schouwspel waar de ‘vonken’ vanaf vliegen en zorgt gegarandeerd voor een WOW-effect! Na de laatste show is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de artiesten.

In de Prinsenpassage zijn er elk uur dansoptredens van de Rijswijkse dansgroepen van Just Dance en in de Sterpassage (tegenover Mooon) kunnen de kinderen zich laten schminken door Schmick City. Daarna kunnen zij een griezelige foto laten nemen bij het Halloween Selfie Point.

Vergeet niet om tijdens de Halloween Shopping Night een griezelige selfie of foto te maken en deze te delen op de Facebookpagina van In de Bogaard. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs! Kom verkleed met vrienden en familie naar In de Bogaard en griezel mee!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: So Low Rijswijk, Just Dance, Lights In Motion, Verhuurbedrijf Paul, Trias, Schilperoort, en Gruppo Corso & Rene Louter (foto & video).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.