Halloween Shopping Night, durf jij het aan?

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Winkelcentrum In de Bogaard op donderdagavond 25 oktober voor de tweede keer de griezelige Halloween Shopping Night. De winkels zijn tot 21.00 uur open en er zijn magische en spannende acts, dus kom shoppen en griezelen tussen 18.00 en 21.30 uur.

Op het Bomenplein staat de enige echte Griezelbus van Paul van Loon waar om 18.00 en 20.00 uur verhalen tot leven gebracht worden door Onnoval en zijn griezelige assistent. Spannend van begin tot eind! Heb jij het lef om in te stappen? Bij de Griezelbus staat ook de stoel van de Pijnappelklier! Durf jij hierop te gaan zitten? Laat iemand anders een filmpje van je maken terwijl jij opgegeten wordt door de stoel.

Om 19.00 en 21.00 uur worden op het Bogaardplein spectaculaire vuur- en LED-shows gegeven door Lights in Motion. Tussen de shows verzorgen de artiesten freestyle acts met vuur- en LED-tools en kunnen kinderen met ze op de foto. In de Prinsenpassage zijn dansoptredens en in de Sterpassage (tegenover Mooon) kun je je laten schminken door Schmick City. Als je voorzien bent van griezelige schmink of angstaanjagende wonden, neem dan een enge foto bij het Halloween Selfie Point?
Vergeet niet om tijdens de Halloween Shopping Night een selfie of foto te maken en te delen op de Facebookpagina van In de Bogaard. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!

Gedurende deze avond trekt een groep griezels door het centrum om de avond extra spannend te maken. Durf jij langs te komen? Kom dan verkleed met je vrienden en familie naar In de Bogaard en griezel met ons mee!

Foto: Een groep engerds tijdens de Halloween Shopping Night 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.