Hairsalon Change voor het 3e jaar op rij ‘Leukste kapsalon van Rijswijk’

Op zondag 3 juni vond de uitreiking plaats van de Leukste Kapsalon verkiezing. De uitslag voor Hairsalon Change was weer geweldig! Voor het 3e jaar op rij is Hairsalon Change de Leukste Kapsalon van de gemeente Rijswijk geworden met de meeste stemmen. Ook kregen wij een Gold Award met een 9.7 als waardering.

Met trots mogen we zeggen 2e te zijn geworden van Zuid Holland en landelijk hebben we een 5e plaats behaald. We willen iedereen bedanken voor het stemmen want zonder jullie steun hadden wij dit niet kunnen bereiken. Toen wij onze deuren openden richtten wij ons alleen op dames en meisjes. Met deze formule zijn wij nu al twee jaar op rij de leukste kapsalon van de gemeente Rijswijk met de meeste stemmen en een Gold Award met de hoogste waardering voor prijs/kwaliteit/sfeer/verhouding.

Toch kwam er steeds meer de vraag of wij ook heren en jongens knippen. Met Jennifer hebben wij er een fantastische dames/heren kapster bij gekregen en zijn dus al een enige tijd heren en jongens welkom bij ons. Jennifer heeft jarenlange ervaring in het knippen van heren met de modernste technieken en de nieuwste haartrends. Het is dan natuurlijk super dat we na een wijziging van onze formule ook nu weer de leukste kapsalon van Rijswijk zijn geworden.

Waarom is Hairsalon Change de leukste kapsalon van Rijswijk?
Aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs is ons moto. Bij Hairsalon Change kan je terecht voor elke gewenste kappersbehandeling in de nieuwste trends met de modernste technieken maar ook voor watergolven of een kapsel voor een avondje uit. Voor mannen en jongen is ook alles mogelijk een leuke coupe of natuurlijk de Barber Haircuts.

Of het nu om een bruiloft gaat, of er gewoon een keertje goed uit willen zien voor een leuke of belangrijke gebeurtenis het is allemaal mogelijk. Je kunt ook bij ons ook terecht voor bruidsstyling en/of visagie om jouw de mooiste uitstraling te geven op de belangrijkste dag van je leven.

Afspraak en openingstijden
Voor een afspraak kan men altijd langskomen of even bellen. Zonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning.

Hairsalon Change is gevestigd aan de Tollensstraat 2B in Rijswijk (om de hoek van de Zeeman).  De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De contact gegevens zijn:
Tel. 070-8875886
E-mail: info@hairsalonchange.nl
Facebook: Hairsalon Change

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.