Bij Hairsalon Change zijn nu ook heren van harte welkom!

Toen wij onze deuren openden richtten wij ons alleen op dames en meisjes. Met deze formule zijn wij nu al twee jaar op rij de leukste kapsalon van de gemeente Rijswijk met een Gold Award en de hoogste waardering voor prijs/kwaliteit/sfeer/verhouding. Toch kwam er steeds meer de vraag of wij ook heren en jongens knippen. Hier geven wij nu gehoor aan. Toch kwam er steeds meer de vraag of wij ook heren en jongens knippen. Hier geven wij nu gehoor aan.

Met het aantrekken van Jennifer hebben wij er een fantastische dames/heren kapster bij en hebben besloten nu ook heren en jongens te knippen. Jennifer heeft jarenlange ervaring in het knippen van heren met de modernste technieken en de nieuwste haartrends. Ook voor Barber Haircuts kan je nu bij ons terecht.

Hairsalon Change ‘Just for You’
Door de keuze nu ook heren te knippen is door deze uitbreiding de naam Hairsalon Change ‘Just for Women’ niet meer passend. We hebben dan ook de naam aangepast in Hairsalon Change ‘Just for You’.
Verwacht jij aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs? Ben je toe aan een ander kapsel en/of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of kom even langs om een afspraak te maken.Afspraak en openingstijdenZonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning.
Hairsalon Change is gevestigd aan de Tollenstraat 2B in Rijswijk (om de hoek van de Zeeman).

De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De contactgegevens zijn:
Tel. 070-8875886
E-mail: info@hairsalonchange.nl
Facebook: Hairsalon Change

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.