Hairsalon Change ‘Leukste kapsalon van Rijswijk’ krijgt versterking

Voor het 3e jaar op rij is Hairsalon Change de Leukste Kapsalon van de gemeente Rijswijk geworden met de meeste stemmen. Ook kregen wij een Gold Award met een 9.7 als waardering. Met trots mogen we zeggen 2e te zijn geworden van Zuid Holland en landelijk hebben we een 5e plaats behaald.

Waarom is Hairsalon Change de leukste kapsalon van Rijswijk?
Aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs is ons motto. Bij Hairsalon Change kunnen dames en heren terecht voor elke gewenste kappersbehandeling in de nieuwste trends met de modernste technieken.

Of het nu gaat om een bruiloft, of er gewoon een keertje goed uit willen zien voor een leuke of belangrijke gebeurtenis het is allemaal mogelijk. Je kunt ook bij ons ook terecht voor bruidsstyling en/of visagie om jouw de mooiste uitstraling te geven op de belangrijkste dag van je leven.

Hairsalon Change krijgt weer versterking
Omdat steeds meer mensen de weg naar onze kapsalon weten te vinden hebben we ons team eerder al versterkt met Rebekka Voogd. Nu is per 1 november Brigitte Rog bij ons gestart.
Wij zijn erg blij met deze top kapsters dat ze ons team komen versterken.
Wij wensen beide heel veel succes en plezier bij Hairsalon Change !!

Keratine behandeling van Jean Paul Mynè bij Hairsalon Change mogelijk!
Wil jij ook af van krullend en pluizig haar en ben jij dagelijks bezig met het stijl maken van je haar?
Dan is Keratine Plus Gold van Jean Paul Mynè een uitkomst voor jouw!
Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Een behandeling kost wel wat tijd, reken ongeveer tussen de 3 en 5 uur al naargelang de lengte en dikte van je haar. Het haar voelt na de behandeling weer sterk, zacht en glad aan. Je hebt geen stijltang meer nodig!

Alle producten zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen allergenen, formaldehyde of andere schadelijke stoffen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Afspraak en openingstijden
De herfst is toch nu echt begonnen en de bladeren vallen van de bomen, vind jij het nu ook tijd voor verandering en een nieuwe look? Kom gerust langs en laat je adviseren door een van onze topstylisten.
Voor een afspraak kan men altijd langskomen of even bellen. Zonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning.

Hairsalon Change is gevestigd aan de Tollensstraat 2B in Rijswijk (om de hoek van de Zeeman). De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

De contactgegevens zijn: Tel. 070-8875886.
E-mail: info@hairsalonchange.nl
Facebook: Hairsalon Change

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.