Hairsalon Change ‘Leukste kapsalon van Rijswijk’ krijgt versterking

Op maandag 26 juni mochten we ons voor het tweede jaar op rij de Leukste Kapsalon van de gemeente Rijswijk noemen. Ook ontvingen we de Golden Award, de hoogste waardering voor prijs/kwaliteit/sfeer/verhouding. Waarom is Hairsalon Change de leukste kapsalon van Rijswijk? Aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs is ons moto. Bij Hairsalon Change kunnen dames en meisjes terecht voor elke gewenste kappersbehandeling in de nieuwste trends met de modernste technieken maar ook voor watergolven of een kapsel voor een avondje uit.

Je kunt ook bij ons ook terecht voor bruidsstyling en/of visagie. Of het nu om een bruiloft gaat, of er gewoon een keertje goed uit willen zien voor een leuke of belangrijke gebeurtenis het is allemaal mogelijk.

Hairsalon Change krijgt versterking
Omdat steeds meer mensen de weg naar onze kapsalon weten te vinden gaan we ons team versterken! Graag willen wij aan U voorstellen, Jennifer Speetjes. Zij gaat bij ons beginnen op 2 november en zal er zijn op de donderdag vrijdag en zaterdag. Jennifer is een ervaren kapster en heeft in diverse kapsalons gewerkt in de gemeente Leidschendam/Voorburg. Wij zijn erg blij met haar en wensen haar heel veel succes en plezier bij Hairsalon Change.

Uniek in Rijswijk maar bij Hairsalon Change mogelijk!
Wil jij ook af van dat springerige, pluizige haar, maar wil je je golven en volume behouden? Hou jij van je krullen maar is jouw haar zo pluizig en onbehandelbaar? Dan is de Kerasilk De-Frizz Service behandeling voor jouw een fantastische oplossing. Kerasilk De-Frizz Service is een nieuwe behandeling van Goldwell om de textuur van het haar te veranderen zonder chemische behandeling in slechts 1 uur. Daarnaast is het goed om met de verzorging producten voor thuis van Goldwell Kerasilk Controle de De-Frizz Service goed en langdurig te behouden. Ben je benieuwd naar deze behandeling en wil je meer weten neem dan contact met ons op?

Afspraak en openingstijden
Voor een afspraak kan men altijd langskomen of even bellen. Zonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning. Hairsalon Change is gevestigd aan de Tollenstraat 2B in Rijswijk (om de hoek van de Zeeman). De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. De contactgegevens zijn: Tel. 070-8875886.
E-mail: info@hairsalonchange.nl. Facebook: Hairsalon Change

Foto Jacqueline en Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.