Kan Die Haghe zich revancheren op UVS?

Na de leuke 1-0 overwinning op TAVV (doelpunt Jesse Bakker) gaat Die Haghe komende zaterdag met de bus naar Leiden om daar de degens te kruisen met UVS. Die Haghe zou ontspannen deze wedstrijd in kunnen gaan, want het heeft maar liefst 13 punten voorsprong op nr 2 Lugdunum. Maar zo zit de instelling van deze ploeg niet in elkaar.

Die Haghe is nu 11 wedstrijden zonder gelijkspel of nederlaag. Een unieke score in de 2e klasse. Of Die Haghe nu al de 2e klasse is ontgroeid is natuurlijk grootspraak, maar het is natuurlijk wel iedere week genieten geblazen voor de mannen van trainer Wim de Jong, die in zijn hele trainersloopbaan veel successen heeft gekend maar dit ook nog nooit heeft meegemaakt.

Zo’n serie wil Die Haghe natuurlijk graag voortzetten, maar laat UVS nu net de enige ploeg zijn die deze competitie van Die Haghe heeft gewonnen! In de thuiswedstrijd won UVS met 0-1 ondanks een spervuur van aanvallen van Die Haghe in het laatste kwartier.
Overigens mist Die Haghe door blessures maar liefst 4 spelers die de afgelopen tijd nog in de basis stonden. Maar Jeroen Brand, Ricardo Rosario Lopes Landim, Yannick Nyanor en Mitchell de Bas worden uitstekend vervangen.

In dezelfde poule is vooral de wedstrijd HVC’10-DSO interessant voor Die Haghe in verband met de strijd om de tweede periodetitel. Bij een gelijkspel of nederlaag is Die Haghe zeker van de tweede periodetitel. Toch een zekerheidje voor de aaanstaande kampioen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.