HagaZiekenhuis biedt kijkje achter de schermen

Het plastisch chirurgisch team van het HagaZiekenhuis biedt het publiek op locatie Sportlaan op vrijdag 25 november tussen 13.00 en 17.00 uur een uniek kijkje achter de schermen.

De erkend plastisch chirurg is de aangewezen persoon als het gaat om kwaliteit en herstel van vorm en functie bij diverse aandoeningen. Wist u bijvoorbeeld dat (hand)plastisch chirurgen een cruciale rol spelen bij onder andere brandwondenchirurgie, plastische chirurgie bij huidkanker, borstreconstructies na borstkanker, esthetische chirurgie bij handletsels of cosmetische ingrepen na een ongeval? De plastisch chirurgen van het HagaZiekenhuis behoren tot de besten in hun vakgebied.

Verschillende activiteiten
Er zijn op deze nationale Dag van de plastische chirurgie verschillende activiteiten zoals speeddaten met een plastisch chirurg, demonstratie over de mogelijkheden van littekenbehandeling, presentatie over borstreconstructie, rondkijken op de handtherapiezaal met uitleg van de handtherapeute. Dr. Richard Koch, dr. Sander Beekmans, dr. Jarl Tielemans (plastisch chirurgen), Thijs Oosterhoff (arts assistent plastische chirurgie) en José van Steveninck-Barends (verpleegkundig specialist) vertellen graag over hun werk en welke behandelmogelijkheden er zijn. Aanmelden hoeft niet.
De Dag van de plastische chirurgie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Kijk voor meer informatie ook op www.dagvandeplastischechirurgie.nl.

Foto: Het plastisch chirurgisch team van het HagaZiekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.