Haeghe Groep in top 3 sociale werkbedrijven

Uit een onafhankelijke studie van onderzoeksbureau Effectory blijkt dat medewerkers van de Haeghe Groep hoog scoren op betrokkenheid en bevlogenheid. Zelfs zo hoog dat het Haagse sociale werkbedrijf tot de top 3 van het land behoort.

De rapportcijfers komen van het jongste benchmarkonderzoek van Effectory. Dit onafhankelijke onderzoeksbureau meet elke twee jaar de betrokkenheid van de medewerkers van sociale werkbedrijven, waaronder die van de Haeghe Groep. Uit de rapportcijfers van het meest recente onderzoek blijkt dat de Haeghe Groep wederom uitstekend presteert. De medewerkers scoren op betrokkenheid bij de werkgever een rapportcijfer 7,6. Bevlogenheid in het werk komt zelfs uit op een 8,3.
Tijdens het vorige benchmarkonderzoek in 2016 behaalde de Haeghe Groep al uitstekende resultaten. Deze jongste studie van 2018 laat zien dat het Haagse sociale werkbedrijf nog hoger scoort. Redenen genoeg voor Antoinette de Graaf-Driesen, waarnemend operationeel directeur van de Haeghe Groep, om trots te zijn op de geleverde prestaties. ‘De mensen bij de Haeghe Groep zie ik elke dag vol enthousiasme werken voor onze opdrachtgevers. En dat zie je nu terug in deze meting.’

De Haeghe Groep is onderdeel van de dienst SZW van de gemeente Den Haag. Samen met het Werkgeversservicepunt zorgt zij voor de uitvoering van de Participatiewet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.