Haagse wethouder opent unieke straat

Op vrijdag 27 januari opende wethouder Karsten Klein de nieuwe Kattenwereld van Avonturia de Vogelkelder. In het bijzijn van genodigden werd de Kattenstraat onthuld. Een unieke winkelstraat waar alle kattenliefhebbers hun hart op kunnen halen. Een groot assortiment aan kattenbenodigdheden uitgestald in een sprookjesachtige sfeer.

Na de officiële opening op vrijdag werd de Kattenstraat de dagen erna toegankelijk voor het winkelend publiek. Een feestelijk weekend werd door Avonturia georganiseerd waarin ook samengewerkt werd met Vereniging Kattenzorg en kattengedragdeskundige Mona de Keizer.
Met de komst van de nieuwe Kattenstraat biedt Avonturia de Vogelkelder de consument nu bijna 8000 m2 aan winkeloppervlak. Voor elke diersoort is er een unieke wereld gecreëerd, die voor een ieder toegankelijk is.

Dierenkliniek de Vogelkelder is sinds de opening aan de Kerketuinenweg een vast onderdeel van Avonturia de Vogelkelder. Deze kliniek heeft ook een nieuwe plaats gekregen binnen Avonturia en grenst nu aan de Kattenstraat onder de naam ‘Dierenkliniek Avonturia’.

Avonturia de Vogelkelder is gevestigd aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Tel. 070-3637272. Openingstijden: op maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, op zaterdag van 09.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.
Zie ook www.avonturia.nl

Foto boven bericht: De zojuist geopende Kattenstraat kreeg van de genodigden veel bekijks.

vogelkelder1w0517Foto borstbeeld: Vrijdag werd tevens een beeldje van de in november vorig jaar overleden Jan Huybers, de grondlegger van Avonturia de Vogelkelder, onthuld.

Foto’s Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.