Haagse Vlooienmarkt

Het team van Don Events organiseert op zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 9.00-16.00 uur de vierde Haagse Vlooienmarkt. Deze markt zal het nieuwe inkoopparadijs worden van Den Haag en omstreken. De markt wordt gehouden in het voormalig distributiepand van V&D op De Werf 11 in Zichtenburg, nu genaamd GIA Evenementenhal met een oppervlak van ruim 7000m2. Er staan maar liefst 300 kramen per dag waar particulieren hun tweedehands hands spullen verkopen.

Door de grootte van de markt komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn spulletjes terecht. “Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils. Je kunt je niet alleen uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. In onze horecahoek kun je genieten van een heerlijke verse kop koffie of een lekkere versnapering.”
De volgende markt wordt gehouden op 25 en 26 november. Kijk voor deelnemen of bezoeken op www.donevents.nl of bel 0294-237320.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.