Haagse The Penthouse komt met primeur tijdens Valentijn

Woensdag 14 februari zal The Penthouse, gelegen op de 42ste verdieping van de Haagse Toren in Den Haag, voor het eerst haar deuren openen van haar nieuwe sky bar. De sky bar bevindt zich op de 40ste verdieping van de Haagse Toren.

“Het zal nog niet de officiële opening zijn, maar we zijn zo trots op onze nieuwe aanwinst, dat we niet kunnen wachten deze aan iedereen te laten zien’, aldus Elwin Giel eigenaar en geestelijk vader van het sky restaurant.

Zowel het restaurant als de sky bar bieden een uitgestrekt uitzicht over Den Haag. Overdag, wanneer het helder is, is het zelfs mogelijk om Rotterdam te kunnen zien. The Penthouse is hierdoor een unieke gelegenheid om te dineren, een cocktail te drinken of iemand de liefde te verklaren. “Dit laatste wordt ook regelmatig gedaan en zeker op een dag als Valentijnsdag”.

Cocktailbar
“Dat je bij The Penthouse nu meer kunt dan alleen culinair eten willen we graag met de sky bar laten zien”. Van oude klassiekers als ‘Mojito” of een ‘Cosmopolitan’ tot aan unieke cocktails. Voor gasten met keuzestress: geef aan van wat voor smaken je houdt en laat de bartender improviseren en je verrassen. Naast een zeer uitgebreid arrangement aan cocktails, maak je in de sky bar een culinaire reis rond de wereld met de diverse internationale geïnspireerde bites.

Valentijnsdiner
Van 10 tot en 17 februari krijgt het Penthouse een Valentijns ambiance en is er door Chef Brian Whyte een speciaal Valentijnsmenu samengesteld. “Love is” op de 40ste een 42ste verdieping letterlijk en figuurlijk, “in the air”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.