Haagse Leuke luitjes willen op stap

Tientallen Leuke luitjes uit den Haag zoeken een of meer buurtgenoten van 60 jaar of ouder om samen op stap te gaan. Ze hebben zich aangemeld bij Leuke luitjes om maatjes te vinden. Sinds vorig jaar zomer zijn al diverse mensen met elkaar in contact gebracht. Ze gaan samen op stap. Maar het is niet klaar. Nog niet iedereen heeft al voldoende nieuwe contacten gevonden. De organisatie zoekt nog meer Leuke luitjes en dan vooral 60-plussers die willen wandelen, naar cultuur of samen een hapje willen eten.

Buurtgenoten samen op pad? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “Jullie doen zo je beste met deze leuke site om mensen bij elkaar te krijgen en het lukt ook goed. Ik heb zo al een paar leuke mensen ontmoet en wil jullie daarvoor bedanken.” Of een andere deelnemer: “Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al een eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen.”
Reeds 45 mensen in Den Haag hebben zich aangemeld. De meeste deelnemers zijn vrouwen. Ze hebben interesse in cultuur, wandelen, of samen iets drinken of een hapje eten. Aanmelden is simpel en gratis. Voor meer informatie: leukeluitjes.nl/activiteiten. Na intikken van de postcode worden Haagse Leuke luitjes zichtbaar en wat ze willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.