Haagse Korfbaldagen in Sportcampus Zuiderpark

De Haagse Korfbaldagen worden van 26 oktober t/m 4 november al weer voor de 32ste keer georganiseerd. Begonnen als “De Binnenhof Cup” in 1985, daarna omgetoverd tot Haagse Courant Korfbalweek en vanaf 2001 onder de naam “Haagse Korfbaldagen”. Met deelname van vrijwel alle standaardteams uit Den Haag, Haaglanden en Leiden, zowel bij de senioren (24 teams) als bij de A-Jeugd (24 teams), is het één van de grootste korfbalevenementen in Nederland.

De wedstrijden worden gedurende 7 dagen in 13 sporthallen in de regio gespeeld. Aantal deelnemers is ongeveer 1000. De toegang tot het evenement is gratis.
Nieuw dit jaar is dat op zaterdag 28 oktober een deel van het evenement in de nieuwe Sportcampus in het Zuiderpark wordt gespeeld. Daar vinden ook nieuwe onderdelen plaats, zoals een G Korfbaltoernooi, een Beachkorfbaltoernooi voor de D-C en B jeugd alsmede activiteiten voor 30+ers. Het nieuwe Sport Medisch Centrum in de Sportcampus verzorgt die dag ook diverse workhops en biedt een gratis inloopspreekuur.

Het volledige programma staat op www.haagsekorfbaldagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.