Haagse Honkbaldagen bij Storks

Honk- en softbalvereniging Storks opent het seizoen eerste en tweede paasdag met de Haagse Honkbaldagen. Tijdens dit internationale toernooi op 27 en 28 maart komen de honkballers van Storks in actie tegen de Belgische eersteklassers Royal Greys en Borgerhout Squirrels, de Duitse Bundesligaclub Dortmund Wanderers en mede-overgangsklasser Orioles.

Storks heeft zich versterkt met Ricky Voorn, voorheen pitcher van ADO en Augustana College in de Verenigde Staten. Tjibbe van Dijk (Blue Birds) en Corbyn Pond (Storks 2) hebben ook de overstap gemaakt naar de selectie van coach Aldric Dunlop.

Softbal
Ook voor de dames van Silicon.nu Storks staat eerste paasdag een toernooi op het programma. Het eerste softbalteam van Storks bestaat dit seizoen voornamelijk uit talentvolle speelsters die vorig seizoen nog uitkwamen in de Topklasse Cadetten. Het team van coaches Jolanda Droog en Ivo Weis speelt zondag 27 maart tegen DSS, Olympia Haarlem en Robur ’58.

Jeugd
Met het gooien van de ‘first pitch’ verricht sportwethouder Rabin Baldewsingh op zaterdag 2 april de officiële opening van het jeugdseizoen van Storks. De jongste jeugd, beeball en honkbalpupillen, speelt dan een toernooi omlijst met allerlei activiteiten.

Storks is een vereniging met meer dan 300 leden, waar honkbal en softbal op topsport- en breedtesportniveau kunnen worden gespeeld. Meer informatie over Storks en de verschillende toernooien staat op www.storks.nl.

Foto Robert Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.