Haags Goudzoekkampioenschap bij Avonturia de Vogelkelder

In de goudzoekvijver van Avonturia kun je met een echte goudpan op zoek naar goud (pyriet) en mooie edelsteentjes. Jouw schat bewaar je in een mooi schatkistje en natuurlijk mag je de buit mee naar huis nemen.
Tijdens de voorjaarsvakantie wordt het extra leuk, want dan maak je ook nog eens kans om het eerste echte Haagse Goudzoekkampioenschap te winnen.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen en het is niet nodig om je in te schrijven. Kom tijdens de voorjaarsvakantie naar Avonturia de Vogelkelder en maak kans op een plek in de finale en natuurlijk prachtige prijzen en eeuwige roem!
Kijk voor de spelregels snel op www.avonturia.nl

Er valt nog veel meer te beleven bij Avonturia. Zo gaat er tijdens de voorjaarsvakantie een gloednieuwe speurtocht van start. De Zintuigen tocht. Waarom slaapt een slang met zijn ogen open? Wie heeft er ogen op steeltjes en heeft een vogel eigenlijk geen zonnebril nodig? Dit en nog veel meer leer je tijdens de nieuwste speurtocht van Avonturia!

Avonturia de Vogelkelder is gevestigd aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Tel. 070-3637272. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, zaterdag van 09.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Zie ook www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.