HaaglandenBespaart.nl en RijswijkBespaart.nl

Exclusieve lezersactie:


Lezers van de ZuidwesterKrant en De RijswijkseKrant hebben gedurende de maand oktober de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een energieveiling. Door in te schrijven bij deze energieveiling krijgt u de mogelijkheid om de allerscherpste tarieven voor uw energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo’n €350,- per jaar.

HaaglandenBespaart.nl en RijswijkBespaart.nl is een initiatief van HaagMedia (de uitgever van de ZuidwesterKrant en DeRijswijkseKrant) en Vastelastenbesparing.nl. Met Vastelastenbesparing.nl vinden we een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers, ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.

Beste energieaanbieding ooit
Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met HaagMedia kunt u als lezer van de ZuidwesterKrant of DeRijswijkseKrant profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven op HaaglandenBespaart.nl en RijswijkBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven zal vervolgens onderhandelt gaan worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen isHaaglandenBespaart.nl en RijswijkBespaart.nl in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor u af te dwingen.
Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. U maakt zelf de keuze of u gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als u gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt HaaglandenBespaart.nl of RijswijkBespaart.nl een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe energieleverancier.

Een fluitje van een cent
“De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is de afgelopen jaren eigenlijk een fluitje van een cent geworden. Er is een landelijk centraal systeem waarin alle mensen geregistreerd staan met hun huidige energieleverancier, waardoor energieleveranciers met elkaar kunnen communiceren en de overstap van de ene naar de andere leverancier vlekkeloos verloopt,” zo vertelt Jeroen Voorn, oprichter van Vastelastenbesparing.nl.
“Voor veel mensen is het nog altijd lastig en onduidelijk wat de verschillen tussen energieleveranciers zijn en wat daarin de beste keuze is voor een overstap. Daarom helpen wij mensen met kiezen en bieden we alleen de allerbeste optie. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is en dat er een deskundig team van mensen vooraf naar gekeken heeft. Voor veel mensen levert dit vervolgens een flinke besparingen op, die oploopt tot wel 350 euro.”

Inschrijven
U kunt zich nog tot 31 oktober inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandelt kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als u het energieaanbod ontvangt hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.

Inschrijven kan via HaaglandenBespaart.nl en RijswijkBespaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.