Den Haag uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland.

Taart voor alle groenmedewerkers. Wethouder Boudewijn Revis (Buitenruimte, VVD) was trots op alle groenmedewerkers van de gemeente Den Haag. “Dankzij jullie inzet en al het werk dat jullie doen is Den Haag uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. Jullie mogen echt trots op jezelf zijn want dankzij jullie kunnen de ruim 500.000 Hagenaars dagelijks met plezier door al het groen wandelen.”

Den Haag wil de bewoners en bezoekers van Den Haag extra laten genieten van alle herfstkleuren. In en rond de herfstvakantie zullen er extra rondleidingen en extra activiteiten plaatsvinden in bijvoorbeeld de Japanse Tuin, Zuiderpark, Westduinpark. Via www.denhaag.nl/groen komt er een actueel overzicht van de activiteiten. Ook kunnen de Hagenaars hun favoriete groene plek fotograferen of filmen. De origineelste inzendingen winnen mooie prijzen.

Foto: Boudewijn Revis (Buitenruimte, VVD): “Geweldig dat experts Den Haag uitroepen tot de “Groenste stad van Nederland”. Groen en Den Haag horen bij elkaar. Bovendien is dit een enorme waardering voor al die vrijwilligers en medewerkers van de gemeente die in het Haagse groen werken. We blijven de stad stap voor stap mooier en groener maken.”

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.