Heeft Den Haag veel te kiezen als het om online supermarkten gaat?

Online boodschappen doen neemt een vogelvlucht. Met name in het westen bestellen steeds meer huishoudens de boodschappen online. De online supermarkt is populair onder jonge gezinnen (weinig tijd) en ouderen (vaak slecht ter been). Hoog tijd om uit te zoeken hoe het staat met online boodschappen doen in Den Haag. Welke aanbieders zijn er, en wat zijn de voorwaarden? Boodschappenspot.nl zocht het uit.

De online supermarkt
We horen je denken; niet meer naar de supermarkt? Dat is saai! Ik kom daar altijd bekenden tegen, maak een praatje, even lekker sociaal doen! Ja, dat is helemaal waar. Uit recent onderzoek van ING blijkt ook dat dit een van de redenen is om geen boodschappen te willen bestellen (ook de bezorgkosten en versheid van de producten worden in dit onderzoek genoemd). Dit is natuurlijk wel zo, maar niet iedereen is hetzelfde. Er zijn genoeg mensen die het heerlijk zouden vinden om zo af en toe eens niet in die rij te hoeven staan, of moeten zeulen met die zware boodschappentassen. De prijzen zijn online hetzelfde en ook de supermarkt kortingsacties en folder-aanbiedingen gelden online.

De online mogelijkheden
Misschien wel de meest innovatie supermarkt, Picnic, kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Ze hebben de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en hebben slechts een minimum bestelbedrag van €25. Ook de PLUS, COOP, DEEN bezorgen in Den Haag. Aldi en Lidl bezorgen nog nergens in Nederland. Hieronder geven we nog even de kosten weer van de grootste twee online supermarkten van ons land. Wil je een handig totaaloverzicht van alle supermarkten zien? Bekijk deze dan op boodschappenspot.nl.

Albert Heijn
AH bezorgt eigenlijk in de hele gemeente Den Haag. Praktisch alle inwoners kunnen gebruik maken van de bezorgservice van Albert Heijn. Let op: het minimaal bestelbedrag bedraagt €70 en de bezorgkosten liggen rond de €5,00.

Jumbo
Ook de bezorgservice van Jumbo is goed vertegenwoordigd in de gemeente.Overal wordt aan huis geleverd. Bij Jumbo moet je rekening houden met een minimaal bestelbedrag van €50. De bezorgkosten liggen rond de €6,00.

Thuismaaltijden
Zoals je in de inleiding van dit artikel kunt lezen hebben ook ouderen veel gemak van de bezorgservice. Vaak zijn ze aangewezen op thuismaaltijden omdat ze zelf geen boodschappen meer kunnen doen. Mede door de komst van de supermarkt bezorgservices kunnen ouderen langer (zelfstandig) thuis blijven wonen. Ze hoeven niet zelf maar naar de winkel te rijden en te sjouwen met zware tassen. Dit kan hen flink ontzorgen.

Geef je mening!
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of jij al boodschappen via internet besteld. Vind je het handig? Heb je het nog nooit gedaan? Wat vind jij de voordelen en nadelen van het bestellen bij een supermarkt? Deel je mening onder dit bericht of via Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.