GTST – Seizoen 18 vanaf 19 juni op DVD

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Op 19 juni verschijnt het achttiende seizoen van Nederlands langstlopende dramaserie, Goede Tijden, Slechte Tijden op DVD. In de spannende cliffhanger van seizoen 17 was te zien hoe Ludo werd neergeschoten door Janine. Het was een spel, maar toch ging er iets verschrikkelijk mis. Ludo werd neergeschoten met echte kogels in plaats van verfkogels. Volg nu hoe het verder gaat met de familie Sanders en de rest van de inwoners van Meerdijk.

Dit is het laatste seizoen waar personages Dorothea Grantsaan en Fos Fischer in te zien zijn. Ook Robert Alberts was na dit seizoen langere tijd afwezig.

Het zeventiende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden eindigde met het dramatisch verlopen examenfeest van Florien en Nina. Aan het begin van dit achttiende seizoen is de rust weer enigszins weergekeerd in Meerdijk. Maar niet voor lang, want als gevolg van een wraakzuchtige actie van Ludo belandt Robert in het ziekenhuis. Ludo en Janine maken veel ruzie en Charlie ontdekt dat Alexandra haar kind in het ziekenhuis heeft verwisseld voor een ander. Intussen is Rik vastbesloten zijn grote liefde Anita terug te winnen en heeft Dian voortdurend last van een geheimzinnige stalker. Nick probeert de ‘dood’ van zijn zoon te verwerken door op zoek te gaan naar een draagmoeder voor een volgend kind. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een heerlijk GTST-seizoen van te maken!

Speelduur: 215 x 25 minuten. Taal: Nederlands gesproken. Beeldformaat: 16:9. Audio: DolbyDigital HiFi-Stereo 2.0. Kijkwijzer: 12 (geweld, angst, grof taalgebruik). CAP: €44,99. Verpakking DVD: 20 DVD Megapack.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf DVD boxen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 18 juni binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wat is de prijs van de GTST DVD box?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.