Grootste Koningskermis van Nederland op het Malieveld

De stad Den Haag viert haar Koningskermis van vrijdag 12 tot en met zondag 28 april waarbij het Malieveld weer wordt omgetoverd tot een groots reizend pretpark met attracties voor jong en oud; voor ieder wat wils én betaalbaar!

Zo zijn de ritprijzen bij de kinderattracties slechts € 2,50. En zijn de overige ritprijzen vastgesteld op € 3,00 (met uitzondering van enkele spectaculaire attracties en de Koningsnacht en -dag). Van 12 tot 19 april krijgen bezoekers op vertoon van hun Ooievaarspas 1,- korting bij elke attractie. Op zaterdag 13 april is er twee uur lang een prikkelvrije kermis; op deze dag mogen cliënten van Middin samen met hun begeleiders de kermis gratis bezoeken. Nieuw dit jaar is een groots Tirolerdorp waar gezellig een hapje en drankje gedaan kan worden. Op tweede paasdag wordt hier een gratis toegankelijke Haagse avond georganiseerd met optredens van verschillende artiesten. Elke zaterdag zal om 22.00 uur een spectaculaire vuurwerkshow afgestoken worden.

Tijdens de kermis in Den Haag presenteert het Nederlandse kermisbedrijf zich weer optimaal met een keur aan lekkernijen, gezellige spelletjes en een mix van nostalgische, modern en spectaculair vermaak voor zowel de kinderen, jeugd als ook de oudere generatie. Letterlijk voor ieder wat wils, voor jong en oud, voor groot en klein, alle leeftijdsgroepen komen aan hun trekken!

Openingstijden
Dagelijks van 13.00 tot 23.00 uur (eerste week ma/di/do vanaf 14.00 uur), op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur, op 26 april van 13.00 tot 01.00 uur en op Koningsdag van 11.00 tot 24.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.