Grootste kikker ter wereld bij Avonturia!

Avonturia de Vogelkelder in Den Haag telt veel bewoners. De meest bijzondere dieren uit het dierenrijk hebben hier hun plekje gevonden en sinds kort is er weer een nieuwe bewoner bij. Hij woont in de Reptielenwereld van Avonturia en is ronduit reusachtig!

Bij Avonturia kunnen de bezoekers nu kennismaken met de grootste kikker ter wereld, namelijk de reuzenpad. Deze kikker uit de paddenfamilie lijkt veel op de Nederlandse pad, maar is vele malen groter. Met zijn 20 cm lengte en een ruime kilo lichaamsgewicht is hij niet te missen.

Het verhaal gaat dat wanneer aan de huid van deze kikker wordt gelikt, dit een hallucinerende werking veroorzaakt. Mensen zouden dus letterlijk ‘high’ worden van deze kikker. “Het likken aan de pad hebben we bij Avonturia niet uitgeprobeerd, ook is hij nog niet gekust door onze vrijgezelle dames… maar genieten van dit bijzondere dier doen we wel!”

Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Tel. 070-3637272. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Zie ook www.avonturia.nl

Hieronder een leuke impressie van de kikker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.