Grootbeeldfilm ‘Sammy’s Avonturen’ in Omniversum

Nog tot en met juni 2018 draait de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum. Voor het eerst zijn de spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje te bewonderen op het 840 m2 grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Een bijzondere en grootste ervaring voor jong en oud met als extra een spannende speurquiz.

Sammy’s Avonturen is een heerlijke grootbeeldfilm voor jong en oud. Spannend, vrolijk, ontroerend en leerzaam. Want Sammy en Ray laten ook zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren zoals Sammy en Ray hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden. Maar voor alles is Sammy’s Avonturen, voor het eerst te zien op het immense koepelscherm van Omniversum, een onvergetelijke kijkbelevenis voor jong en oud. De ideale film voor de kerstvakantie.

Speurquiz
Bij de kassa van Omniversum krijgen kinderen die Sammy’s Avonturen bezoeken een spannende en leerzame Speurquiz. Via vloer-, tafel- en wandstickers in de foyer leren ze meer over schildpadden en de ‘plastic soep’ die oceanen bedreigt.

Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, Den Haag, t: 0900 666 4837 (35 cpm)
www.omniversum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.