Groot feest bij Koffiehuis Het Hoekje

Deze maand bestaat Koffiehuis Het Hoekje aan de Zichtenburglaan hoek Escamplaan 40 jaar. En dit heuglijke feit wil een aantal vaste klanten niet onopgemerkt voorbij laten gaan. “Aanstaande zaterdag is het groot feest met live muziek en gratis eten en drinken. En iedereen is welkom!” aldus de trotse eigenaren Ed en Jeannette Nolet.

Bij het gezellig ingerichte Koffiehuis Het Hoekje kan men dagelijks terecht voor een bakkie koffie of thee en fris. Op de menulijst staan verder luxe belegde broodjes, diverse soepen, uitsmijters, snacks en zelfs complete (meeneem)maaltijden. Alle producten zijn van pure kwaliteit en scherp geprijsd. “Uiteraard kan alles ter plekke in de zaak worden geconsumeerd. En in de zomer kan dat op ons buitenterras. Per fax via onderstaande website bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Uw bestelling wordt desgewenst aan huis of bedrijf bezorgd.”

Gezelligheid en hard werken staan bij Ed en Jeannette Nolet op plaats nummer 1. En mede door de catering is hun bedrijf groot geworden. Het zal niemand verbazen dat Het Hoekje in al die jaren een grote vaste klantenkring heeft opgebouwd. En voorlopig willen zij nog wel een tijdje zo doorgaan.
“Zoals gezegd is het op 15 september vanaf ’s middags half vier groot feest met gratis drankjes en hapjes,” besluit Ed Nolet enthousiast. “Mijn klanten hebben een zanger geregeld, dus er is live muziek. Laten de mensen maar komen, want daar zullen ze geen spijt van krijgen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Contact
Koffiehuis Het Hoekje is gevestigd aan de Zichtenburglaan 2 in Den Haag. Tel. 070-3671689. Fax 070-3595830. Website www.koffiehuishethoekje.nl. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 06.30-18.00 uur en op zaterdag van 06.30-10.00 uur. Pinapparaat aanwezig. Voldoende gratis parkeergelegenheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.