Groep de Mos wil meer speelplekken in Wateringse Veld

Na berichten van bezorgde bewoners, over het ontbreken van speelvoorzieningen voor kinderen in het Wateringse Veld, is raadslid Arjen Dubbelaar van de lokale politieke partij Groep de Mos in gesprek gegaan met het bewonersplatform Wateringse Veld. De zorgen van bewoners worden bevestigd door Jan de Bruin, vicevoorzitter van de bewonersorganisatie.

Groep de Mos-raadslid Dubbelaar: “Het Wateringse Veld is een wijk met veel kinderen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de gemeente dan ook zorgt voor voldoende speelmogelijkheden. Dat wij benaderd worden door bewoners dat er onvoldoende speelplekken zijn is zorgelijk”.

In het deel van de Wateringse Binnentuinen aan de Zevenwoudenlaan ligt een speelveld dat is ingericht als voetbalveld. Er zijn ook enkele speeltoestellen geplaatst. Over de toekomst van het voetbalveld en de aanwezige speel toestellen is onduidelijkheid. Opmerkelijk omdat de gemeente twee jaar geleden aan de gemeenteraad heeft geschreven dat zij in samenspraak met de buurt gaat onderzoeken op welke wijze er invulling gegeven kan worden aan de wens voor voldoende speelplekken.

“De gemeente heeft een ondubbelzinnige toezegging gedaan aan de bewoners van de Wateringse Binnen Tuinen. Hier wil ik graag tekst en uitleg over van de wethouder. Het is voor Groep de Mos onbespreekbaar dat er speelvoorzieningen worden afgebroken als bewoners ons juist melden dat er behoefte aan is,” aldus Dubbelaar.

De lokale politieke partij Groep de Mos gaat de zorgen van bewoners over het speelveld en de speeltoestellen met schriftelijke vragen onder de aandacht brengen in het stadhuis.

1 reactie

  1. Pingback: 1 maart 2017 Schriftelijke vragen Meer speelplekken in Wateringse Veld - Groep de Mos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.