Wie heeft het groenste balkon, terras of geveltuintje?

Hagenaars met groene vingers, opgelet! GroenLinks Den Haag schrijft een wedstrijd uit voor het groenste balkon, dakterras of geveltuintje. De drie beste inzendingen winnen een mooie prijs.

GroenLinks Den Haag organiseert de wedstrijd dit jaar voor de vijfde keer. De partij wil Hagenaars hiermee extra stimuleren om hun directe omgeving groener te maken. Fractievoorzitter Arjen Kapteijns: “In een drukbevolkte stad als Den Haag telt echt ieder stukje groen mee. Bloemen en planten op balkons, terrassen en langs gevels maken de stad mooier, vrolijker en gezonder voor iedereen!”

De jury beoordeelt onder meer op schoonheid, creativiteit en aantrekkelijkheid voor insecten. De winnaar ontvangt een plantenbon van 50 euro. De tweede en derde plaats worden beloond met een bon van respectievelijk 25 euro en van 10 euro.

Mensen die kans willen maken op één van de prijzen, kunnen een foto van hun balkon, dakterras of geveltuintje en hun contactgegevens sturen naar: groenstebalkon070@gmail.com. Insturen kan tot en met 28 augustus. Op 11 september wordt de uitslag bekendgemaakt.
Op denhaag.groenlinks.nl/nieuws staat meer info.

Foto: Eva Willebrands en Thierry Le Grand waren de winnaars van het Groenste Balkon 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.