Groen wielerparcours HSK Trias decor voor nationale veldrit

Zaterdag 28 oktober is het prachtige in De Uithof gelegen parcours van wielerverenging HSK Trias decor voor een nationale veldrit. Veldrijders kunnen hun hart ophalen, want het parcours loopt niet alleen dwars over de wielerbaan maar heeft ook een lus buiten de hekken van Trias, door recreatiegebied De Uithof.

De nationale veldrit is onderdeel van de officiële KNWU veldritkalender, waardoor er in Den Haag punten voor het ‘regelmatigheidsklassement’ te verdienen zijn. HSK Trias heeft een uitdagend parcours van ongeveer 2300 meter uitgezet. Er wordt gestart in drie categorieën; om 12.00 uur Amateurs/Sportklasse, om 13.30 uur Masters (40+), en om 13.32 uur Masters (50+). Iedere wedstrijd duurt ongeveer 40 minuten. Om de sport onder de jongste crossers (7-12 jaar) te promoten wordt om 14.45 uur een ‘dikke banden cross’ georganiseerd. De dikke banden cross duurt 10 à 15 minuten en is voor kinderen zonder wedstrijdlicentie.

Inschrijven kan via mijnknwu.knwu.nl of op de dag zelf in de gezellige kantine van de vereniging (alleen mogelijk als er na voorinschrijving nog startplaatsen over zijn!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.