Grillroom Oase de beste van Nederland!

Al vijf keer werd Grillroom Oase bekroond tot de beste shoarmamaker van Nederland. Daar komt nog eens bij dat de zaak deze maand 25 jaar bestaat. En dit jubileum zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Op 28, 29 en 30 november krijgt de klant van 17.00 tot 20.00 uur maar liefst 50% korting op broodjes shoarma en kipshoarma en schotels shoarma en kipshoarma. Voor zowel ter plekke eten als afhalen. Dat zijn nog eens super jubileumaanbiedingen!

Bij het binnenkomen van Grillroom Shoarma proeft men onmiddellijk de Egyptische sferen. Dit komt door het meubilair, de wandversieringen en de totale aankleding van de zaak. De gezellige en superschone eetzaak heeft 50 zitplaatsen. De bediening is alert en klantvriendelijk. Vader Magdy en zoon Andrew zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Grillroom Oase.
Op de menulijst van Grillroom Oase staan Egyptische specialiteiten. Alle menu’s worden in eigen keuken gemarineerd, gekruid en verder bereid. Smaakvolle shoarma, kipshoarma, kebab, schaslick, sauzen, kindermenu’s, ijsdesserts en drankjes, het is teveel om zo even op te noemen. De klanten kunnen deze menu’s in een sfeervolle ambiance gezellig nuttigen.
Voor romantische etentjes worden de Oase Speciaal en de Mixed Grill Schotel voor twee personen aanbevolen. Gezellig met een wijntje in een prima sfeertje. Alle grote en kleine schotels worden geserveerd met frites en salade, de laatste vol verse en gezonde ingrediënten. De ‘gewone’ broodjes en superbroodjes met extra veel vlees zijn ook niet te versmaden. Tot slot verdienen het broodje gek, de satéschotel en de spareribs ook een speciale aanbeveling.

Bij Grillroom Oase worden kosten noch moeite gespaard om het de klanten zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Service staat er hoog in het vaandel. Vijf keer de beste van Nederland is niet voor niets. Daarom is een bezoekje aan Grillroom Oase een ware aanrader, zeker aankomende week met de super jubileumaanbiedingen!

Contact
Grillroom Oase is gevestigd aan de Herenstraat 38 in Wateringen. Tel. 0174-290000. De zaak is zeven dagen per week vanaf 16.00 uur geopend. Gratis parkeren voor de deur. Toegankelijk voor mindervaliden. Gratis Wifi. Zie ook www.shoarma-oase.nl.

Foto: De leden van het team van Grillroom Oase zijn altijd vrolijk.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.