Gratis workshop Indisch levensverhaal

Het is helemaal hip om je eigen levensverhaal op te schrijven. Alleen, hoe doe je zoiets? Onze columniste Vilan van de Loo gaat dat uitleggen. Op zondag 28 oktober geeft ze een gratis workshop Indisch levensverhaal schrijven. Online.

“Jazeker, online,” zegt Vilan. “Zo kan ik de meeste mensen bereiken. Ik ga achter mijn computer zitten en uitleggen. En iedereen die zich heeft opgegeven, kan meedoen. De workshop is vooral interessant voor ouderen met een Indische achtergrond. Zij willen vaak hun verhaal doorgeven aan de kinderen en kleinkinderen, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. In de workshop leg ik dat ook uit.”

Schrijfster
Dat Vilan juist dit gaat doen, is helemaal niet zo gek. Ze heeft meer dan dertig boeken geschreven, waarvan de meeste titels over het oude Indië gaan. Het zijn vooral levensverhalen van bekende namen als de kruidengeneeskundige mevrouw Kloppenburg of de zendeling Pa van der Steur. Nu werkt ze aan het levensverhaal van oud gouverneur-generaal J.B. van Heutsz. “Elke keer voel ik me onzeker,” verklapt de schrijfster. “Dus ik begrijp heel goed als er iemand aarzelt te om te beginnen. Daar heb ik simpele oplossingen voor die werken.”
De workshop duurt een uurtje. Daarna kunt u aan de slag met uw levensverhaal. “Mailen mag altijd,” zegt Vilan. “Mijn mailadres staat op de webpagina.”

Meer informatie over de workshop en opgeven:
vilanvandeloo.webinargeek.com/nieuw-gratis-workshop-levensverhaal-schrijven

Foto: Vilan van de Loo is beniewd naar het aantal inschrijvingen. Foto Edoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.