Gratis naar de singlepresentatie van John Medley?

De Haagse volkszanger John Medley geeft vrijdag 8 juni vanaf 20.30 uur zijn singlepresentatie bij het Sir Winston Club – Partycentrum te Rijswijk. De single presentatie “Ritme van Bolero” is na afloop te vieren met een tropisch 80’s-90’s after party.

De zomer komt langzamerhand dichterbij, de zon gaat schijnen, de vogels fluiten en broeken worden rokjes. “Dansen en sjansen,” aldus John Medley. De nieuwe single “Ritme van Bolero” is een opkomende zomer reggaeton latino hit met een lekkere swingende vibe. Voor de nieuwe single is John Medley opnieuw de La Haye Productions studio in gegaan en ditmaal samen met Martha Hertogs.
De nieuwe single is afgeleid van het welbekende nummer Reggaetón Lento van CNCO en Little Mix. Tijdens de opnames is het Martha Hertogs gelukt om John Medley over te halen om gedeeltes te rappen in de nieuwe single Ritme van Bolero, dat belooft een heerlijk nummertje te worden met vele swingende tunes.

John Medley staat voornamelijk bekend als een van de artiesten van ADO Den Haag. Martha Hertogs is bekend van onder andere haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 waarbij zij alle stoelen wist om te draaien met haar mooie stemgeluid. Met de nieuwe single “Ritme van Bolero” waan je je helemaal in zomerse sferen. Martha Hertogs en John Medley zijn zowel als duo als los te boeken bij www.HofstadBoekingen.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3×2 plaatsen op de gastenlijst voor de singlepresentatie beschikbaar gesteld. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Stuur een titel van een eerdere single van John Medley naar: info@johnmedley.nl. Opsturen kan tot 8 juni uiterlijk 12.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.