Gratis kaarten voor nieuwjaarsvoorstelling

Met een gevarieerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg van talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater en Balletstudio Karin den Os luidt het college van burgemeester en wethouders op woensdag 10 januari 2018 het nieuwe jaar in.

De voorstelling van vorig jaar was een groot succes, reden voor de vierde editie van ‘De Glans van Rijswijk’, een voorstelling voor inwoners en genodigden.
Voor het bijwonen van de theatervoorstelling (aanvang 19.15 uur; Schouwburg open vanaf 19.00 uur) heeft men een entreekaart nodig. Voor de receptie, die om 20.30 uur begint (tot 22.30 uur), is geen entreekaart nodig. De burgemeester houdt zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de receptie (om 20.45 uur).

De entreekaarten zijn gratis af te halen op 12, 13 en 14 december tussen 10.00-14.00 uur en tussen 19.00-20.15 uur (’s avonds alleen op 13 en 14 december) bij de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10.
Per persoon kunnen inwoners maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=Op!
Mensen die een kaart hebben kunnen bemachtigen, maar toch verhinderd zijn, worden verzocht hun kaart(en) dan in te leveren bij de Rijswijkse Schouwburg of bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis aan het Bogaardplein 15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.