Gratis inloopspreekuren in april 2018 voor ouderen met computerproblemen

SeniorWeb Den Haag houdt in april 2018 twee gratis inloopspreekuren. Normaal drie keer per maand, maar op maandag 2 april 2018 is er geen inloopspreekuur in Het Trefpunt in Duindorp i.v.m. Pasen.

De inloopspreekuren zijn er voor het oplossen van problemen of zaken waar u niet uitkomt bij het gebruik van computer, laptop, tablet, smartphone, digitale camera, digitalisering en internet. Neem zo mogelijk uw apparatuur mee, dan kunt u goed geholpen worden.

De inloopspreekuren zijn gratis, u hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb en aanmelden hoeft niet.

Voor (uitgebreide) instructies over werking en gebruik van apparatuur en toepassingen biedt SeniorWeb Den Haag een uitgebreid cursusprogramma, waarover u zich tijdens de inloopspreekuren kunt laten informeren en waarvoor u zich meteen kunt inschrijven.

Maandag 9 april 2018 van 16:00 – 17:30 uur in het InnovatieLab van het Haga Ziekenhuis Locatie Leyweg, Els Borst-Eilersplein 275, 2545 AA Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn gehandicaptenparkeerplaatsen.

Maandag 16 april 2018 van 16:00 – 17:30 uur in Het Couvéehuis, Frankenslag 139 (hoek Prins Mauritslaan), 2582 HJ Den Haag (Statenkwartier). Goed bereikbaar met tram 11 en 16 en bus 21. Betaald parkeren in de omgeving.

Meer info:
Website: www.seniorwebdenhaag.nl
E-mail algemeen: info@seniorwebdenhaag.nl
E-mail cursussen: cursus@seniorwebdenhaag.nl
Telefoon: 06 31 07 90 88

Stichting SeniorWeb Regio Den Haag is een volledige vrijwilligersorganisatie, die ouderen (50+) ondersteunt bij alles op het gebied van computer, laptop, tablet, smartphone, internet en digitalisering, met cursussen, workshops, inloopspreekuren, lezingen en open dagen. Voor en door senioren. SeniorWeb Den Haag is aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.