Gratis met je huisdier op de foto bij Avonturia!

Op woensdag 22 maart komt fotograaf André van digitaalfoto.com naar Avonturia de Vogelkelder en maakt van huisdieren prachtige foto’s. André is een graag gezien gast bij Avonturia en levert al jaren zeer professioneel werk. Alles is mogelijk en met zijn ervaring en vakbekwaamheid weet hij steeds weer alle dieren perfect op de gevoelige plaat vast te leggen. Aanstaande woensdag is hij van 11.30 tot 17.30 uur aanwezig en ontvangt men de eerste foto geheel GRATIS!

Nabestellingen zijn direct klaar en naast de foto’s in lijst kan men ook nog eens kiezen voor foto’s op hout, sieraden, sleutelhangers en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van fotodigitaal.com of op zoek naar een bijzonder cadeau ? Kom dan op woensdag 22 maart met uw huisdier naar Avonturia de Vogelkelder.
“Alle dieren zijn van harte welkom en onder het motto: Alles kan, maar niets moet gaat u woensdag misschien wel naar huis met een uniek aandenken!”

Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur, zaterdag van 09.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Zie ook www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.