GRATIS huidmeting bij Schoonheidssalon Elisabeth

Bij Schoonheidssalon Elisabeth kan men op woensdag 13 december tussen 12.00 en 18.00 uur terecht voor een gratis scan van de huid. Liesbeth werkt al geruime tijd met de produkten van Beauté Pacifique.

“Dit produkt werkt op basis van vitamine A, en werkt anti-aging”, aldus Liesbeth die erg achter deze produkten staat van Beauté Pacifique.Zij volgt ook nog geregeld trainingen en houd alle vernieuwingen bij. Een huidverbetering met een geweldig effect dat is eigenlijk in een zin waar het merk Beauté Pacifique voor staat. Scanevent De scan duurt 15 minuten, waarna men kan zien hoe de huid er onder het oppervlak aan toe is. De Beauté Pacifique geeft u daarna uitleg over de huidconditie en vertelt hoe men bepaalde problemen kan aanpakken. Liesbeth kan u daarbij ook voorzien van advies en de eventuele behandelingen.

Wilt u zo’n gratis huidmeting? Bel dan voor een afspraak naar 070-213 65 61 mailen kan ook naar liesbethjorna@ziggo.nl of kom langs bij Schoonheidssalon Elisabeth, Tollensstraat 2B in Oud-Rijswijk. De scan is gratis, mocht u onverhoopt verhinderd zijn na het maken van de afspraak dan graag binnen 24 uur doorgeven anders wordt er €25,- in rekening gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.