Gratis festival Vier de Natuur in Zuiderparktheater

Op zaterdag 2 september wordt Vier de Natuur on tour afgesloten met een tropisch feest in het Zuiderparktheater. Tussen 13.00 en 17.00 zijn er gratis activiteiten te beleven. Niemand minder dan de Haagse artiest Jok3r zal om 15.00 uur op het podium verschijnen op het jaarlijkse event, dat georganiseerd is door bewoners van Moerwijk.

De hele middag is er van alles te beleven voor jong en oud. Voor de kleinsten zijn er spelletjes, knutseltafels en schmink. Op het podium worden muziek- en dansoptredens afgewerkt. Ook kan men meedoen aan een African house dansworkshop, een gitaarworkshop en een natuurworkshop over magische kruiden. De toegang tot het festival en deelname aan alle activiteiten zijn gratis.

Vier de Natuur is een jaarlijks terugkerend evenement in Moerwijk, ontstaan uit het internationale Fête de la Nature, wat door een groep enthousiaste buurtbewoners wordt georganiseerd. Zij werken samen met Het Zuiderparktheater, De Kinderwinkel en andere organisaties uit de wijk. Volgend jaar ook meehelpen met de organisatie? Stuur dan een e-mail naar vierdenatuur@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.