Goud- en zilverinkoop in Crowne Plaza Den Haag

Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren in. In februari kwam hij hiervoor al eens naar het Crowne Plaza Hotel in  Den Haag. Vanwege de positieve reacties komt hij terug op zondag 14 april aanstaande.

Als gediplomeerd juwelier onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs. Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy. Daarbij is het mooi te weten dat vrijwel niets zomaar wordt omgesmolten. Het meeste dat Van Waes inkoopt, wordt door een goudsmid nagezien en hersteld om zo een nieuw leven tegemoet te gaan

Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 14 april 2019 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Crowne Plaza Hotel, Van Stolkweg 1, 2585 JL Den Haag.
Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.