Goliath presenteert twee nieuwe spellen

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Vliegen vangen met Knipper Kikker. Dit spel bestaat onder meer uit een knipperende kikkerbril, vier kikkerbekers en tien vliegen. Doel van het grappige en spannende actiespel is met de kikkerbril op te raden onder welke beker de vlieg is verstopt en op die manier zo veel mogelijk vliegen te vangen. Dit spannende en grappige spel – genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 – is geschikt voor drie tot vijf spelers vanaf zes jaar. Adviesprijs: 29,99 euro (batterijen niet inbegrepen).

De speler met de langste tong begint en is als eerste kikker. De andere spelers nemen ieder een beker. De speler tegenover de kikker pakt een vlieg en verstopt die onder zijn beker. Nu zet de kikker de bril, waarvan de oogleden zijn gesloten, op zijn neus en zet hem aan. De ogen gaan dan op willekeurige momenten open en dicht. De kikker moet raden wie de vlieg heeft verstopt. Dat is niet gemakkelijk want als de ogen van de kikker even dichtgaan, geven de tegenspelers de vlieg razendsnel aan elkaar door. Als de kikker het goed raadt, mag hij de vlieg houden en is de volgende speler aan de beurt. Als de laatste vlieg is gevonden, is het spel afgelopen. De speler met de meeste vliegen heeft gewonnen.

Aladins vliegende tapijt bestaat onder meer uit een vliegend tapijt, een scharnierende arm op een voetstuk, een buidel en 32 schatten. Doel van het spannende actiespel is de schatten op het vliegende tapijt te laden en te zorgen dat het tapijt niet valt. Leg om de beurt een voorwerp op het tapijtje dat echt lijkt te zweven en zorg dat je het niet naar beneden laat vallen. Een zenuwslopend spel voor twee tot vier spelers vanaf vier jaar. Adviesprijs: 24,99 euro.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 2×3 spellen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 30 november binnen zijn.

COUPON

Vraag: Wat is de adviesprijs van Aladins vliegende tapijt?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.