Golden Village gehonoreerd door De Smaakpolitie

Afgelopen week kreeg Chinees Wok Restaurant Golden Village bezoek van Rob Geus van De Smaakpolitie. In De Smaakpolitie, een televisieprogramma dat wordt uitgezonden door SBS 6, staat de kwaliteit van eten en drinken centraal.

Keurmeester Rob Geus neemt elke week in een willekeurige stad in Nederland onverwacht een kijkje in de keukens van de horeca. Zo gebeurde het ook bij Golden Village. Rob Geus was van mening dit oriëntaals restaurant voldeed aan de best wel strenge hygiëne-eisen en reikte dan ook spontaan de felbegeerde ‘De Smaakpolitie OK-sticker’ uit.

Golden Village is een sfeervol ingericht restaurant dat alle ingrediënten dagvers serveert en over een uitgebreide wijnkaart beschikt. Naast intieme etentjes voor de familie en lunches is deze horecagelegenheid uitermate geschikt voor zakendiners, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, party’s en recepties.

Een bezoekje aan Chinees Wok Restaurant Golden Village aan de Ambachtsweg 1 in Wateringen is een ware aanrader. Zeker nu met De Smaakpolitie OK-sticker!

2 reacties

 1. Gonnie Lanza

  En terecht !!!!

  Gefeliciteerd Golden Village!!!!

  Als bijna buren en vaste klant wisten we al dat het eten verrukkelijk is, en ook de uitstraling van de maaltijden, verse producten etc top is.
  Wanneer je bij Golden Village eet, kun je ook zien dat de producten met zorg en liefde maar bovenal hygiënisch bereid worden.
  Haren bedekt tijdens bereiding van ‘t eten, handschoenen aan, etcetera.
  Terecht verdiende sticker!!

 2. Edwin

  Het zou zo maar eens kunnen bij een chinees,maar dat Rob Geus verhaal kan de asbak in.Hij verkoopt die duimen👍al jaren voor veel geld.Hij is er inmiddels miljonair mee geworden deze poppenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.