Gloednieuw Tour de France bordspel

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De Tour wacht op niemand! In het spannende en gloednieuwe Tour de France bordspel voeren de deelnemers hun eigen driekoppige wielerploeg aan. “Speel secondekaarten slim uit, ontwijk valpartijen, pak het windvoordeel, sprint als eerste naar de eindstreep en versla de andere ploegen. Vergeet niet, de laatste groep die binnenkomt gaat met de bus mee!”

In dit sportieve spel moeten de spelers de juiste keuzes maken om de meeste punten in het klassement te verdienen. “Laat een tegenstander op kop fietsen en maak gebruik van het windvoordeel, maar pas op voor onverwachte gebeurtenissen als een overstekende geit of onsympathiek gedrag van de andere ploegleiders. Heb jij de langste adem?”

Het Tour de France bordspel wordt gespeeld in dynamische rondes, waarbij de spelers elkaar continu afwisselen in het aanvoeren van het peloton. Het dubbele speelbord bestaat uit een vlakke etappe en een bergetappe voor extra lang speelplezier. “Speel je secondekaarten tactisch uit en leid je driekoppige wielerploeg via de slimste route naar de finish!”

Het Tour de France bordspel is een must-play voor iedere fiets- en bordspelliefhebber. Aantal spelers: 2 tot 4. Leeftijd: 8+. Consumentenadviesprijs: € 34,95. Voor meer informatie: www.justgames.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 Tour de France bordspellen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 24 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Uit hoeveel koppen bestaat een wielerploeg in dit spel?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.