Gezond snacken voor huisdieren

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Als beloning, voor extra energie of pure verwennerij… MySeasons introduceert Pet Snacks: een collectie gezonde snacks voor huisdieren. Van vegetarische hamburgers tot muffins vol groenten en van granencake tot koekjes met fruit. Bereid met 100% natuurlijke en verse ingrediënten maar zonder kunstmatige aroma’s, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De ‘verantwoorde tussendoortjes’ zijn ontwikkeld door bakkers en dierenartsen. Een panel van honden, vogels, konijnen, hamsters en paarden heeft ze vervolgens uitgebreid getest en goedgekeurd…!

 

Gezondheid

Het komt vaak voor: het delen van eigen (calorierijke) lekkernijen met je huisdier. Omdat een huisdier meestal veel kleiner is dan een mens, groeit het beestje daarvan relatief snel in gewicht. Het overgewicht leidt tot luiheid of gezondheidsklachten (suikerziekte en gewrichts- en hartproblemen). Verwen je huisdier daarom tussen de maaltijden door op een gezonde manier. De natuurlijke en smakelijke Pet Snacks van MySeasons bevatten onder meer ruwe eiwitten voor een sterk en gezond dierenlichaam en zijn bereid met verse ingrediënten zoals wortels, spinazie, brocolli, rode bietjes en kruiden. De recepturen zijn door bakkers op advies van dierenartsen ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunt de gezondheid van het dier.

 

Vegetarische hamburgers


De natuurlijke, vegetarische hamburgers van MySeasons voor hond en paard zijn er in twee smaken (kleuren). Een groene bereid met verse spinazie en peterselie en een rode met bietjes als hoofdingrediënt. Een vegaburger bevat ongeveer 300 Kcal. Verkrijgbaar voor € 3,49 (2 st).

 

Muffins


Voor honden, vogels, konijnen en andere knaagdieren presenteert MySeasons drie verschillende muffins met onder meer met verse spinazie, rode bietjes, wortels, broccoli en bonen. De gezonde snacks zijn voorzien van smakelijke toppings van lijn-, sesam- of pompoenzaadjes. Een muffin bevat ongeveer 340 Kcal. Verkrijgbaar voor € 2,99 (3 st).

 

Broodje gezond

De gemengde broodjes van MySeasons hebben drie verschillende smaken. Honden, konijnen, vogels en ook paarden lusten ze maar wat graag. Verras ze eens met een verse spinazie-, wortel- of meergranenbroodje. Een broodje bevat ongeveer 340 Kcal. Verkrijgbaar voor € 2,99 (3 st).

De Pet Snacks van MySeasons zijn onder andere verkrijgbaar bij Pets Place, Boerenbond en diverse tuincentra. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.my-seasons.nl.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf pakketen met gezonde snacks verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul bijgaande bon in en stuur deze naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op onderstaande vraag naar llezersactie@haagmedia.nl.. De reacties moeten uiterlijk maandag 1 oktober binnen zijn.

COUPON
Vraag: Door wie zijn de ‘verantwoorde tussendoortjes’ ontwikkeld?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.