Gevarieerd programma bij Huis van de Grootmoeders

Het Huis van de Grootmoeders aan het Sterrenoord 81a is alweer een tijdje bezig aan het vijfde jaar van haar bestaan. Steeds meer 55+ vrouwen weten de weg naar dit ontmoetingscentrum te vinden, als bezoekster en deelneemster aan de activiteiten, of als workshopbegeleidster.

Zo wordt er elke maand een Open Atelier gegeven door een ervaren kunstenaar, is er een Breicafé waar een deskundige vrouwen leert breien, zijn er tuinvrouwen die helpen in Grootmoestuin en is er iemand die elke donderdag Zielenkaarten (soulcollages) maakt met de deelneemsters.

Natuurdialoog
Soms gaan de Grootmoeders op stap. Zo ook op dinsdag 27 oktober van 13.30 tot 15.30 uur. Deze middag zal Hilde Koudijs (www.natuurdialoog.nl) samen met collega Anja van der Swan met de Grootmoeders natuurgebied de Uithof bezoeken. Naast het genieten van het prachtige herfstlandschap zullen er oefeningen zijn om zich te verbinden met de natuur. De wandeling start en eindigt aan het Sterrenoord 81 en duurt ruim een uur.

Wie mee wil lopen, moet zich even aanmelden via e-mail huisvandegrootmoeders@hotmail.com of donderdag bellen met 070-3210448 (Marieke Janse van het Bewonersplatform). Kosten 2,50 per persoon.

Op www.huisvandegrootmoeders.nl is uitgebreide informatie over het programma van de komende weken te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.