Getuigen gezocht van winkeldiefstal met geweld

Een medewerkster van een telefoonwinkel aan de Leyweg werd vrijdagmiddag 23 februari omstreeks 14.45 uur slachtoffer van een diefstal. Een onbekende man stal met geweld een telefoon.

De medewerkster belde na het incident zelf de politie. Aan agenten vertelde ze dat er een onbekende man de winkel in liep en zich voordeed als klant. Toen de vrouw hem een toestel toonde waar hij interesse in had, ging hij er met het toestel vandoor. De medewerkster probeerde hem nog tegen te houden, maar de verdachte gaf haar een duw. Hierdoor viel ze op de grond en kon de man met buit de winkel uit vluchtten. Vervolgens zag ze de verdachte wegfietsen richting de Fluitenbergstraat. Op de bagagedrager van zijn fiets zat een donkere fietstas. De verdachte was een licht getinte man, ongeveer 1.80m. lang met een stoppelbaard. Hij droeg een bruine broek, zwarte jas en een grijze muts. De medewerkster raakte lichtgewond en deed aangifte van de winkeldiefstal.

De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen. Mensen die iets hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.