Geslaagd bedrijvenvolleybaltoernooi regio Haaglanden

Volleybalvereniging Inter Rijswijk organiseerde in juni voor de 37ste keer een volleybaltoernooi voor gelegenheidsteams van bedrijven en instellingen uit de regio Haaglanden in de Marimbahal. Belangrijkste doel is ieder jaar weer om samen op een sportieve manier vooral veel plezier te hebben.

“Dat doel hebben we ook dit jaar gelukkig weer bereikt,” aldus een tevreden Ruud Jacobs en Marian Mos, de drijvende krachten achter het toernooi. “Dit jaar hadden we met 32 deelnemende teams uit de regio Haaglanden een volgeboekt toernooi. Ieder team speelde twee toernooiavonden. Het team van Zorgverzekeraar DSW 2 uit Schiedam wist het toernooi wederom op haar naam te schrijven, gevolgd door debutant Zonne-energie op Maat en het team van Europol (beiden Den Haag). Het enthousiasme waarmee de deelnemers op de toernooiavonden de Marimbahal binnenkomen en aan het eind van de finaleavonden ‘Bedankt en tot volgend jaar!’ roepen, is voor ons en voor de vele vrijwilligers die op de toernooiavonden helpen echt een prachtige beloning!”

Volleybalvereniging Inter Rijswijk bedankt alle deelnemers, het publiek, alle vrijwilligers en de sponsors. Meer info staat op www.bedrijvenvolleybal.net en op de Facebook pagina InterRijswijkBedrijvenvolleybal. Klik gelijk ook even op de pagina ‘Vind ik leuk’ en blijf op de hoogte van nieuwe aankondigingen over het toernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.