Gerrie Roeten is conciërge van het jaar

Dat het hard werken is in het onderwijs ontgaat de laatste tijd niemand. Om leerkrachten te ondersteunen in hun werk zijn conciërges onmisbaar. Met de organisatie van de verkiezing van conciërge van het jaar laat D66 zien dat zij het belangrijke werk van een conciërge waarderen. 

Een deskundige jury heeft besloten om Gerrie Roeten, werkzaam op openbare basisschool De Kleine Wereld in Moerwijk-West, uit vele kandidaten als winnaar aan te wijzen. Collega’s en leerlingen zijn vol lof over Gerrie.

“Gerrie heeft voor iedereen een luisterend oor. Ze benadert collega’s persoonlijk in moeilijke tijden om ze net dat steuntje in de rug te geven, zodat het werken weer lukt. Daarnaast is ze geweldig voor ouders en kinderen. Een pleistertje op een knie, een bemoedigende glimlach en grenzen stellend daar waar het moet. Ze maakt zelfs wonderthee en wonderzalf! Daarmee krijgt ze elk kind weer op de been,” aldus Henry Kops, de directeur van de school.
Dinsdag 12 maart is Gerrie op haar werkplek verrast door Tweede Kamerlid Paul Van Meenen met de titel Conciërge van het jaar 2019. Zij ontving de bijbehorende wisselbeker en een dinerbon. Natuurlijk waren er cadeaus en bloemen en kreeg Gerrie een luid applaus van de leerlingen.

Foto: Een verraste Gerrie (links) mocht cadeaus en bloemen in ontvangst nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.