Genomineerden Haags Sportgala 2018 bekend

De genomineerden van het Haags Sportgala 2018 zijn bekend. Op maandagavond 17 december worden in het AFAS Circustheater de prijzen uitgereikt aan de Haagse sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportcoach van 2018.

“Het was weer een succesvol jaar voor de Haagse sport en we zetten als gemeente Den Haag onze sporters traditiegetrouw dan ook graag nog een keer in de schijnwerpers. Een jaar vol sportieve hoogtepunten zoals de vele competities met spannende derby’s, het EK Beachvolleybal en meest recent The Hague Grand Prix Judo,” aldus wethouder Richard de Mos (Sport).

Stemmen
Stemmen op de genomineerden kan via www.haagssportgala.nl/stemmen. Wie naar huis gaan met de prijzen wordt voor de ene helft bepaald door het publiek en voor de andere helft door een deskundige jury.

Terugblik
Tijdens het Haags Sportgala 2017 werden de prijzen uitgereikt aan sportman Sam van der Ven, sportvrouw Marit Bouwmeester, sportcoach Sarina Wiegman, sporttalent Boris Burkhardt en beachvolleybalduo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen (sportploeg). Ex-hockeyster Naomi van As ontving de Oeuvreprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.