Genieten van de kerstmarkt bij Florence

Heerlijk struinen op de kerstmarkt, genieten van winterse lekkernijen, van een optreden van een Dickens gezelschap, verkoop van vele kerst- en cadeauartikelen én meer weten over boeiend vrijwilligerswerk. Bij Florence Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Loosduinen bruist het zaterdag 15 december van de activiteiten. Van 10.00 tot 16.00 uur is het genieten voor de hele wijk.

Bezoekers kunnen profiteren van de heerlijkheden en muziek. Er zijn vele kraampjes met verschillende artikelen, zoals ouderwetse kerstspullen, cadeauartikelen, speciale thee verkoop, kerstkaarten en kerststukken. Ook kan men een heerlijke meeneemmaaltijd kopen.

Over Florence
Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4000 medewerkers en ruim 1900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.