Genieten van ‘De eeuw van uw leven’

Op zaterdagmiddag 27 februari wordt de voorstelling opgevoerd in wijkgebouw De Brink. De bezoekers worden meegenomen op een tijdreis door de 20e eeuw in de Zuiderparkbuurt, Den Haag, Nederland en de hele wereld. Men beleeft elke periode met quizjes, zingen, films en foto’s.

Men gaat op tijdreis naar de 20e eeuw. Het jaar 1900 is het beginpunt. De reis is afgelopen zodra de tijdklok 1999 slaat. De bezoeker wordt ontvangen door twee reisleiders en vervolgens stapt men uit tijdens de crisisjaren 30, de oorlogsjaren 40-45, de jaren 50 en de jaren 60/70. Met unieke archiefbeelden van het Haags Gemeentearchief. Als klap op de vuurpijl ontmoet men minister-president Colijn en koningin Wilhelmina. Het programma is cabaretesk en informatief. De bezoeker beleeft de gehele 20e eeuw opnieuw!

Wijkgebouw De Brink is gevestigd aan de Escamplaan 55. De aanvang van de voorstelling is om 14.00 uur. De entree bedraagt 2 euro en kaartjes zijn onder andere verkrijgbaar bij de Wijkvereniging Zuiderpark aan de Escamplaan 55. Tel. 070-3259563.

Een productie van Theater in Feite en Stichting 1 wereld, met medewerking van het Haags Gemeentearchief, de Wijkvereniging Zuiderpark, Fonds 1818 en de Gemeente Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.