Genieten en dansen op het Zomerfestival Ypenburg

Aankomende zaterdag 26 augustus is het weer tijd voor het gezelligste gratis zomerfestival van Den Haag. Dan wordt van 13.00 tot 23.00 uur het Zomerfestival Ypenburg gehouden. De plaats van handelen is het evenemententerrein aan het Böttgerwater. ‘Genieten en dansen’ is het thema tijdens deze Haagse happening.

De dag zal swingend van start gaan met Feest DJ Marcel en de kids kunnen dus springen en tegelijk dansen op de springkussens. Net als vorig jaar is er weer een talentenjacht onder leiding van onze groengele Haagse zanger John Medley, waarbij gepoogd wordt door middel van een wedstrijd of competitie nieuwe talenten op te sporen. De winnaar maakt kans op een optreden in het Spaanse Torremolinos in de Voom Voom tijdens de Hollandse feestweek. De winnares van het afgelopen jaar was Helga Albers. Zij won vorige jaar de talentenjacht en zo de ArtiestenReis naar Alanya.

De live optredens op het Zomerfestival Ypenburg worden dit jaar verzorgd door Django Wagner, Side Kick, de Band Escape, Gerrit Schneider, Claudia Moods en presentator John Medley. Het word een dag om niet te missen en het is een ideaal medicijn om een beetje te vergeten dat de zomervakantie is afgelopen.

Zomerfestival Ypenburg & Artiestenreizen.com wordt mede mogelijk gemaakt door het boekingsbureau Hofstad Boekingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.